Skip to content

 

Aukioloajat ja liput

Avoinna: la 23.4 klo 9–18, su 24.4 klo 9–177.
Huom! Eläinystäväni auki vain la–su. Ethän ota omaa lemmikkiäsi mukaan!

Liity klubiin

 

Keväälle 2021 suunniteltu Eläinystäväni-tapahtuma siirtyy keväälle 2022

Pandemia pisti kevätsuunnitelmamme uusiksi, ja Eläinystäväni-tapahtuma siirtyy ensi vuoteen! Näin varmistamme sen, että te lemmikkien ystävät pääsette nauttimaan pörröisistä kavereista turvallisesti. Nähdään Messukeskuksessa seuraavan kerran 22.-24.4.2022.

Liput edullisemmin ennakkoon verkosta – Eläinystäväni 2022 liput tulevat myyntiin lähempänä tapahtuman ajankohtaa

Eläinystäväni-tapahtuman lipunmyynti ei toistaiseksi ole auki. Voit ostaa liput sekä verkkokaupasta että ovelta. Verkkokaupasta saat messuliput helposti, jonottamatta ja ilman palvelumaksuja!

Alle 4-vuotiaat pääsevät tapahtumaan ilmaiseksi, alle 12-vuotiaat vain aikuisen seurassa.

*) Alennusryhmät: lapset (7-15 v.), opiskelijat, työttömät, eläkeläiset, kriisinhallintaveteraanit, varusmiehet ja siviilipalvelushenkilöt (katso ohjeet »)

Verkkokaupasta ostettu kokoaikalippu vaihdetaan rannekkeeseen tai henkilökohtaiseen paperilippuun Messukeskuksen sisäänkäyntien palvelupisteellä.

Lippuja voi ostaa tapahtuman aukioloaikoina Messukeskuksen kassoilta tai ennakkoon verkkokaupasta.

Liity Eläinystäväni klubiin ja nauti vain klubilaisille suunnatuista eduista

Tutustu

 

Uutta pysäköinnistä

Messukeskuksessa on otettu käyttöön Autopayn puomiton pysäköintijärjestelmä. Uusi järjestelmä perustuu rekisterinumeroiden tunnistukseen. Suosittelemme pysäköinnin ostamista ennakkoon Europarkin verkkokaupasta messuparkki.autopay.fi. Kun ostat pysäköinnin etukäteen, voit ajaa rajoituksetta sisään ja ulos ostamasi pysäköintituotteen voimassaolon ajan.

Lue lisää pysäköinnistä


Julkiset kulkuvälineet

Pääset paikalle helposti junalla, bussilla sekä ratikalla.

Katso ohjeet


Sisäänkäynnit

Mistä pääset sisään? Lue messukeskuksen sisäänkäynneistä.

Katso ohjeet

Palvelut ja majoitus

Palvelut lapsiperheille ja esteetön Messukeskus

Lapsimessuilta, joiden yhteydessä Eläinystäväni-tapahtuma järjestetään, löydät mm. Vaippavarikon, vartioidun vaunuparkin, pesupisteen ja imetyspisteen. Julkisilla, vaunujen tai rattaiden kanssa kannattaa sisään tulla Itäiseltä sisäänkäynnilta, josta pääset suoraan tapahtumahalliin.

Katso kaikki palvelut lapsiperheille

Messukeskuksen palvelut

Täyden palvelun tapahtumatalona Messukeskus tarjoaa palvelut pankkiautomaateista lastenhoitohuoneisiin. Tutustu tapahtumissa tarjolla oleviin palveluihin.

Katso palvelut

Ryhmä on, mutta bussi puuttuu?

Oma messubussi on Messukeskuksen uusi tilausajopalvelu yrityksille, yhdistyksille, matkanjärjestäjille, messuvieraille sekä kaikille Messukeskuksen asiakkaille. Palvelu on käytettävissä kaikissa yleisö- ja ammattitapahtumissamme.

Lue lisää

Messukeskuksen kupeesta löytyy juuri kauttaaltaan remointoitu Holiday Inn Helsinki – Expo. Tutustu hotelliin
Messukeskuksessa on runsaasti ravintoloita, joiden antimista voi nauttia niin tapahtumissa kuin myös niiden ulkopuolella. Tutustu ravintolavalikoimaan