Skip to content

Kissa luo kodin tunnelman

Tilastokeskuksen mukaan Suomen kotitalouksista löytyy jo jopa 600 000 kissaa. Onko kissa siis jo matkalla ohittamaan koiran suosituimman lemmikin asemassa? Kissa onkin usein mainettaan seurallisempi lemmikki ja helppohoitoisempi kuin koira. Tämä on varmasti lisännyt kissan suosiota myös lapsiperheiden lemmikkinä. Lemmikin hankintaa suunnittelevan on kuitenkin hyvä muistaa, että myös kissa vaatii lajikohtaista hoitoa. Kurkkaa tästä Eläinystäväni-tapahtuman vinkit kissan hankintaan.

Eläinystäväni-tapahtumassa pääset seuraamaan muun muassa Kissaliiton järjestämää esittelynäyttelyä ja tutustumaan eri rotuihin. Tapahtuma sopii sekä näyttelyharrastajille, kissan omistajille sekä ensimmäistä kissaa harkitseville. Tule mukaan tutustumaan eri kissarotuihin sekä tekemään tarvikehankintoja.

Tiesitkö muuten, että Suomella on myös oma kansalliskissarotu?

Suomen kissaliitto ry on valinnut kansallisroduksemme Eurooppalaiskissan, joka on alkuperäinen, perinteinen ja elinvoimainen suomalainen kissarotu.

lue lisää

Liity Messuklubiin!

Liittymällä klubiin kuulet ensimmäisten joukossa mitä kaikkea on tulossa seuraaville messuille! Lisäksi voit lunastaa rahanarvoisia lippuetuja.

LIITY MESSUKLUBIIN