Kissa luo kodin tunnelman

Tilastokeskuksen mukaan Suomen kotitalouksista löytyy jo jopa 600 000 kissaa. Onko kissa siis jo matkalla ohittamaan koiran suosituimman lemmikin asemassa? Kissa onkin usein mainettaan seurallisempi lemmikki ja helppohoitoisempi kuin koira. Tämä on varmasti lisännyt kissan suosiota myös lapsiperheiden lemmikkinä. Kissan hankintaa suunnittelevan on kuitenkin hyvä muistaa, että myös kissa vaatii lajikohtaista hoitoa. Kurkkaa tästä Eläinystäväni-tapahtuman vinkit kissan hankintaan.

Eläinystäväni-tapahtuma tuo Messukeskukseen näytille lähes 500 kissaa ja monipuolisen tarjonnan eri kissaroduista. Tapahtuma sopii sekä näyttelyharrastajille, kissan omistajille sekä ensimmäistä kissaa harkitseville. Tule mukaan seuraamaan kissanäyttelyä ja tutustumaan eri kissarotuihin sekä tekemään tarvikehankintoja.

Tiesitkö muuten, että Suomella on myös oma kansalliskissarotu?

Suomen kissaliitto ry on valinnut kansallisroduksemme Eurooppalaiskissan, joka on alkuperäinen, perinteinen ja elinvoimainen suomalainen kissarotu.

lue lisää

Liity Messuklubiin!

Liittymällä klubiin kuulet ensimmäisten joukossa mitä kaikkea on tulossa seuraaville messuille! Lisäksi voit lunastaa rahanarvoisia lippuetuja.

LIITY MESSUKLUBIIN