Skip to content

Kissanpentuja on vaikea vastustaa – muista kuitenkin nämä ennen kissan hankintaa

Eläinystäväni-tapahtumasta löydät paljon kissoihin liittyvää tietoa sekä tarvikkeita ensimmäisen lemmikinhankintaa varten. Vaikka kissanpentuja mainostetaankin usein helppoina ja itsenäisinä lemmikkeinä on kuitenkin hyvä muistaa, että myös kissa kaipaa seuraa ja rutiineja.

Kissan hankintaa sunnittelevan on myös hyvä muistaa, että kissa on aktiivinen eläin, joka valvoo mielellään myös öisin. Kissanpentuja ei voi myöskään samalla tavalla opettaa ihmisen päivärytmiin, kuten koiria. Jos siis olet harkinnut kissan hankintaa, on hyvä muistaa, että pieni yöllinen kolina ei ole aivan harvinaista.

Nykyisin kissanpentuja myydään myös lemmikkipalstojen lisäksi esimerkiksi Facebookissa. Tässä kannattaa kuitenkin olla tarkka, ettet tietämättäsi tue epä-eläinystävällistä kissakauppaa.

Jos kaipaat apua sinulle sopivan rodun valitsemiseen ja mistä kissanpentuja voi hankkia hyvillä mielin, kannattaa ottaa yhteyttä rotuyhdistyksiin. Myös Eläinystäväni-tapahtumasta löydät useita rotuyhdistyksiä, jotka auttavat sinua mielellään lemmikinhankintaa askarruttavissa kysymyksissä.

 

Rakastatko eläimiä? Oletko alan harrastaja vai suunnitteletko vasta lemmikin hankintaa? Liity nyt mukaan Eläinystäväni-klubiin!

Liity messuklubiin