Skip to content

Koira tuo iloa arkeen

Koira on yksi suosituimpia lemmikkieläimiä sekä Suomessa, että muualla maailmassa. Näitä lemmikkejä ei turhaan kutsuta ihmisen parhaiksi ystäviksi – koiran kanssa ei tekeminen lopu, siitä on seuraa huononakin päivänä ja se ottaa omistajansa aina ilolla vastaan. Koira on monille kuin perheenjäsen ja paras harrastuskaveri.

Eläinystäväni -tapahtuma tarjoaa monipuolista ohjelmaa kaikille koirien ystäville sekä mahdollisuuden ostaa koiratarvikkeita ja koiranruokia helposti yhden katon alta. Lisäksi tapahtumassa on useita koiranäyttelyitä, joissa voit tutustua kymmeniin eri koirarotuihin. Osastoilla perehdytään koira-arkea askarruttaviin asioihin ja voit kysyä vinkkejä muun muassa eri yhdistyksiltä ja muilta ammattilaisilta.

Jos olet miettinyt millaista olisi hankkia oma koira, niin Eläinystäväni -tapahtuma on kätevä paikka saada lisätietoa lemmikin hankinnasta. Koiranpennuista haikailevien, kannattaa myös tulla seuraamaan hellyyttäviä pentutreffejä.

 

Koiranäyttelyt

Eläinystäväni-tapahtumasta löydät myös mielenkiintoiset koiranäyttelyt, mukana on vuosittain kymmeniä eri rotuja ja satoja eri yksilöitä.

Koiranäyttelyt ovatkin yksi Eläinystäväni-tapahtuman seuratuimpia ohjelmia. Tänä vuonna messuilla nähdään pentunäyttely. Tule mukaan tutustumaan koirarotujen laajaan kirjoon!

Liity Messuklubiin!

Liittymällä klubiin kuulet ensimmäisten joukossa mitä näyttelyitä on tulossa seuraaville messuille! Lisäksi voit lunastaa rahanarvoisia lippuetuja.

Liity messuklubiin