Koira – tuo ihmisen paras ystävä

Koira ei syyttä ole kutsuttu ihmisen parhaaksi ystäväksi, vaan se pitää edelleen paikkaansa yhtenä suosituimpana lemmikkinä. Koira on monille kuin perheenjäsen ja vähintään paras harrastuskaveri.

Eläinystäväni-tapahtuma tarjoaa monipuolista ohjelmaa kaikille koirien ystäville sekä mahdollisuuden ostaa koiratarvikkeita ja koiranruokia mukavasti yhden katon alta.

Lisäksi tapahtumassa on useita koiranäyttelyitä, joissa voit tutustua kymmeniin eri koirarotuihin. Osastoilla perehdytään koira-arkea askarruttaviin asioihin ja voit kysyä vinkkejä mm. eri yhdistyksiltä ja muilta ammattilaisilta.

Jos mielessäsi on joskus pyörinyt oma koira, niin Eläinystäväni-tapahtuma on oiva paikka saada lisätietoa lemmikin hankinnasta. Koiranpennuista haikailevien, kannattaa myös tulla seuraamaan hellyyttäviä pentutreffejä.

 

 

Koiranäyttelyt

Eläinystäväni-tapahtumasta löydät myös mielenkiintoiset koiranäyttelyt, mukana on kymmeniä eri rotuja ja satoja eri yksilöitä.

Koiranäyttelyt ovatkin yksi Eläinystäväni-tapahtuman seuratuimpia ohjelmia. Mukana on rotunäyttelyitä, useita pentunäyttelyitä sekä erikoisnäyttelyitä.

Tule mukaan tutustumaan koirarotujen laajaan kirjoon ja laadukkaisiin koiranäyttelyihin.

Liity Messuklubiin!

Liittymällä klubiin kuulet ensimmäisten joukossa mitä näyttelyitä on tulossa seuraaville messuille! Lisäksi voit lunastaa rahanarvoisia lippuetuja.

Liity messuklubiin