Koira – tuo ihmisen paras ystävä

Koira ei syyttä ole kutsuttu ihmisen parhaaksi ystäväksi, vaan se pitää edelleen paikkaansa yhtenä suosituimpana lemmikkinä. Koira on monille kuin perheenjäsen ja vähintään paras harrastuskaveri.

Eläinystäväni-tapahtuma tarjoaa monipuolista ohjelmaa kaikille koirien ystäville sekä mahdollisuuden ostaa koiratarvikkeita ja koiranruokia mukavasti yhden katon alta.

Lisäksi tapahtumassa on useita koiranäyttelyitä, joissa voit tutustua kymmeniin eri koirarotuihin. Osastoilla perehdytään koira-arkea askarruttaviin asioihin ja voit kysyä vinkkejä mm. eri yhdistyksiltä ja muilta ammattilaisilta.

Jos mielessäsi on joskus pyörinyt oma koira, niin Eläinystäväni-tapahtuma on oiva paikka saada lisätietoa lemmikin hankinnasta. Koiranpennuista haikailevien, kannattaa myös tulla seuraamaan hellyyttäviä pentutreffejä.

Mukana tapahtumassa mm.

Sekä monet muut rotuyhdistykset ja harrastekerhot.

 

Sepän Sirkuskoirat Sieppaa

Koira on myös hyvin fiksu eläin ja sen kerrotaan oppivan kymmeniä, ellei jopa satoja sanoja ja eleitä. Tästä hyvä esimerkki ovat lahjakkaat ja upeasti koulutetut Sepän sirkuskoirat.

Tule mukaan katsomaan vauhdikkaita sirkuskoiria lauantaina ja sunnuntaina klo 13

Seuraa sirkuskoiria facebookissa

 

 

Koiranäyttelyt

Eläinystäväni-tapahtumasta löydät myös mielenkiintoiset koiranäyttelyt, mukana on kymmeniä eri rotuja ja satoja eri yksilöitä.

Koiranäyttelyt ovatkin yksi Eläinystäväni-tapahtuman seuratuimpia ohjelmia. Mukana on rotunäyttelyitä, useita pentunäyttelyitä sekä erikoisnäyttelyitä.

 

Tule mukaan tutustumaan koirarotujen laajaan kirjoon ja laadukkaisiin koiranäyttelyihin.

Lue lisää