Skip to content

Koira tuo iloa arkeen

Koira on yksi suosituimpia lemmikkieläimiä sekä Suomessa, että muualla maailmassa. Näitä lemmikkejä ei turhaan kutsuta ihmisen parhaiksi ystäviksi – koiran kanssa ei tekeminen lopu, siitä on seuraa huononakin päivänä ja se ottaa omistajansa aina ilolla vastaan. Koira on monille kuin perheenjäsen ja paras harrastuskaveri.

Eläinystäväni -tapahtuma tarjoaa monipuolista ohjelmaa kaikille koirien ystäville sekä mahdollisuuden ostaa koiratarvikkeita ja koiranruokia helposti yhden katon alta. Lisäksi tapahtumassa on useita koiranäyttelyitä, joissa voit tutustua kymmeniin eri koirarotuihin. Osastoilla perehdytään koira-arkea askarruttaviin asioihin ja voit kysyä vinkkejä muun muassa eri yhdistyksiltä ja muilta ammattilaisilta.

Jos olet miettinyt millaista olisi hankkia oma koira, niin Eläinystäväni -tapahtuma on kätevä paikka saada lisätietoa lemmikin hankinnasta.

Valokuva: Julia Romanov Pawtography

 

.

Rambo Staffi – skeittaava koira

Skeittaava koira, Rambo Staffi on kahdeksan vuotias staffordshirenbullterrieri. Kokemusta skeittaamisesta Rambolla on viisi vuotta ja esiintymisiä vuodessa jopa 12 kappaletta. Rambo on esiintynyt muun muassa Nelosen Kaikki vastaan 1 -ohjelmassa ja Ylen Eläimellistä -sarjassa. Faneja on niin Facebookissa, Instagramissa kuin Youtubessakin.

Messuilla Rambo Staffi esiintyy lauantaina.
#skeittaavakoira

Liity Messuklubiin!

Liittymällä klubiin kuulet ensimmäisten joukossa mitä näyttelyitä on tulossa seuraaville messuille! Lisäksi voit lunastaa rahanarvoisia lippuetuja.

Liity messuklubiin

Koiranäyttelyt

Eläinystäväni tapahtuman vuotuinen näyttely.

Lue lisää

Koirarodut

Messuilla mukana kymmeniä eri koirarotuja.

Lue lisää

Koiratarvikkeet

Tarjolla muun muassa pantoja, hihnoja ja aktivointileluja.

Lue lisää