Skip to content

Lemmikkikauppa, lajitietous ja näyttelyt – kaikki mukavasti saman katon alla

Eläinystäväni-tapahtuma on oiva paikka niin lemmikin omistajille, lemmikin hankintaa suunnitteleville ja muille eläinten ystäville. Tapahtuma on kuin suomen suurin lemmikkikauppa, josta löydät laajasti tarvikkeita ja ruokia eri lemmikeille.

Ja mitä olisikaan Lemmikkikauppa ilman ihania eläimiä? Eläinystäväni-tapahtuman osastoilta löydät myös useita eri eläimiä, joihin pääset tutustumaan kosketusetäisyydeltä.

Eläinystäväni-tapahtuma on paljon muutakin kuin pelkkä lemmikkikauppa, sillä tapahtumasta löydät kymmeniä eri rotuyhdistyksiä, joilta saat runsaasti lajikohtaista tietoa.

Huomioithan, että tapahtumassa ei kuitenkaan myydä eläimiä, mutta yhdistyksiltä saat hyviä vinkkejä, mistä voit hankkia lemmikkisi turvallisesti ja hyvillä mielin. Myös moni tuttu Lemmikkikauppa on tapahtumassa mukana näytteilleasettajana ja voit kysyä heiltä lisää lemmikin hankinnasta.

Näiden lisäksi kannattaa myös tutustua mm. tapahtuman monipuolisiin koira- ja kissanäyttelyihin, joissa näet rotujen koko laajan kirjon. Lisäksi tapahtumassa on mukana runsaasti myös muita lemmikkieläimiä.

 

 

 

 

 

Liity Messuklubiin!

Liittymällä klubiin kuulet ensimmäisten joukossa mitä kaikkea on tulossa seuraaville messuille! Lisäksi voit lunastaa rahanarvoisia lippuetuja.

LIITY MESSUKLUBIIN