Tavoita lemmikin omistajat, Näyttelyharrastajat ja ensimmäisen lemmikin hankintaa suunnittelevat – kaikki yhdellä kertaa 

 

Eläinystäväni tapahtuma on laaja kokonaisuus kaikille lemmikkiharrastajille perheineen. Tapahtumaan tullaan seuraamaan ohjelmaa sekä tekemään tarvikehankintoja.

Samaan aikaan järjestetään myös Lapsimessut, HupiCon ja OutletExpo. Tapahtumakokonaisuus keräsi keväällä 2016 yli 48 000 kävijää!

 

Tapahtumassa esillä

• Lemmikkieläimet • Lemmikkieläinten tarvikkeet
• Lemmikkien ruoat ja palvelut • Alan julkaisut
• Lemmikkiaiheiset sisustustuotteet
• Lemmikkiharrastuksen vaatimat tuotteet ja palvelut
• Alan yhdistykset ja järjestöt

Katso osallistumisratkaisut ja hinnat varaa osasto

Ota yhteyttä

Eläinystäväni

Showlink Oy / Erika Paqvalin-Skurnik
puh. 050 388 6370
erika.paqvalin-skurnik@showlink.fi

eMessukeskus-asiointipalvelu on käytössäsi heti varauksen jälkeen Sieppaa

eMessukeskus tuo kaiken messuosallistumiseen liittyvän tiedon kätesi ulottuville, ja helposti myös mobiilisti.

Uudesta eMessukeskus-verkkopalvelusta löydät tietoa messuille osallistumisesta (mm. osallistumisratkaisut ja –ehdot sekä hinnat), tilaat ja hallinnoit tilauksiasi sekä julkaiset messutarjouksia ja ohjelmatietoja sekä lehdistötiedotteita.
eMessukeskuksesta löydät myös osastojen suunnittelijoille ja rakentajille tarvittavat tiedot, kuten rakennusaikataulut ja ohjeet.

Siirry eMessukeskukseen

Lataa käyttöösi tapahtuman logot ja bannerit

Ennakkomarkkinointi on tärkeä osa messuosallistumista. Muistathan siis kertoa myös omille asiakkaillesi esimerkiksi nettisivuilla ja uutiskirjeissä, että olet mukana messuilla.

Lataa tästä käyttöösi logot ja bannerit. Mikäli tarvitset sähköiseen markkinointiin muun kokoisia bannereita. Ota meihin yhteyttä.

logot ja bannerit

Erotu joukosta – digillä lisää näkyvyyttä yrityksellesi!

Messukeskuksen lukuisilla diginäkyvyyksillä tehostat yrityksesi myyntiä ja lisäät näkyvyyttä myös osastosi ulkopuolelle.

Voit näkyä esimerkiksi klubikirjeissä, bannerilla tapahtuman nettisivuilla, lukuisilla diginäytöillä tai uutuutena nyt myös lisätyssä todellisuudessa AR-sovelluksessa.

LUE LISÄÄ